Tratament HIFU

HIFU este singurul tratament non-invaziv aprobat de FDA pentru a ridica in fapt real pielea. HIFU este, de asemenea, singura procedura de cosmetica ce utilizeaza imagistica cu ultrasunetele, permitand practicanților să vadă straturile de țesut vizate în timpul tratamentului.

HIFU

Poate inlocui HIFU un facelift?

HIFU tratează stratul profund al regimului abordat în chirurgia cosmetică, dar nu va avea rezultatele unui facelift. Cu toate acestea, HIFU este o alternativă excelentă pentru cei care nu sunt gata pentru o intervenție chirurgicală sau pentru pacienții care doresc să prelungeasca efectele chirurgiei cosmetice.

Cum se difera HIFU  de tratamentele cu laser?

HIFU utilizează energia ultrasunetelor8, care are proprietăți unice ce îi permit să ocolească suprafața pielii pentru a trata in adâncime, fiind de neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetica noninvaziva. HIFU stimulează prin ultrasunete producția de colagen în adancul pielii. Laserele se bazează pe energia luminii, care nu se poate ajunge la straturile profunde ale pielii, la o temperatură optimă, astfel încât tratamentele cu laser de obicei, trateaza numai pielea superficiala si nu sunt aprobate FDA pentru a ridica pielea. Deoarece cele două tehnologii tratează adesea pielea. Deoarece cele două tehnologii tratează adesea diferite tipuri de probleme de piele, ele sunt de fapt foarte compatibile.

Cum poate HIFU stimula crearea de colagen?

HIFU depoziteaza un concentrat de energie cu ultrasunete adanc sub piele, la o temperatură optimă pentru regenerarea colagenului. Tratamentul jumpstarts este un proces natural cunoscut sub numele de neocollagenesis pentru a consolida colagenul existent și pentru a produce colagen nou în stare proaspătă. HIFU nu implică creme, umpluturi sau toxine; pur și simplu se bazează pe procesul de construire a colagenului propriu al corpului pentru rezultate naturale, vizibile.

Cat dureaza un tratament HIFU?

Durata tratamentului va depinde de zona tratată și de planul de tratament individual. O procedură a feței și a gâtului durează de obicei 60-90 minute, in timp ce un tratament la piept durează aproximativ 30 de minute. Dupa efectuarea procedurii va puteți relua activitatile normale, fără a fi nevoie să urmati măsuri speciale post-tratament.

APLICATII HIFU

 • LIFTING INSTANT SPRÂNCENE
 • ȘTERGEREA SAU ÎMBUNĂTĂȚIREA ASPECTULUI
  RIDURILOR PERIORBITALE
 • ÎMBUNĂTĂȚIREA ASPECTULUI RIDURILOR DE
  EXPRESIE
 • CREȘTEREA ELASTICITĂȚII PIELII PRIN STIMULAREA
  STRUCTURII DE ELASTINĂ ȘI COLAGEN
 • LIFTING NEINVAZIV PENTRU FAȚĂ, GÂT ȘI ZONA
  DECOLTEULUI
 • CONTURARE FACIALĂ, INTINDERE GUȘĂ DUBLĂ
 • REMODELARE CORPORALĂ PRIN REDUCEREA
  STRATULUI ADIPOS DIN ZONA ABDOMINALĂ(HIFU
  BODY)

Când voi vedea rezultatele de la tratamentul HIFU? Cât timp durează?

Este posibil să vedeți un anumit efect inițial, dar rezultatele finale de la HIFU vor avea loc pe parcursul a 2-3 luni, necesar colagenului obosit sa fie înlocuit unul nou. Cei mai multi pacienti tinerise bucura de colagen proaspăt, timp de cel puțin un an după procedura lor. În ceea ce priveste pielea avansata in varsta, viitoarele tratamente de retusare pot ajuta la ținerea pasului cu procesul natural de imbatranire.

Cât de multe tratamente cu HIFU sunt necesare?

Cei mai mulți pacienți au nevoie doar de un singur tratament. Cu toate acestea, în funcție de gradul de laxitate al pielii, răspunsul biologic la ultrasunete de energie și procesul de construire a colagenului al individului, unii pacienți beneficiază de tratamente suplimentare. Pentru ca pielea continua sa avanseze in varsta, tratamente viitoare HIFU pot ajuta pacientii in varsta, in a tine pasul cu proces natural de imbatranire alorganismului.

Există efecte secundare?

Pielea ar putea să apară congestionată la început, dar roseata ar trebui să dispară în câteva ore. Unii pacienți prezintă umflături ușoare, furnicături sau sensibilitate la atingere, dar acestea sunt temporare . Alte reacții adverse, mai puțin frecvente post-procedurale pot include echimoze sau amorțeală pe suprafețe mici de piele. Cel mai bun mod de a afla dacă sunteți un candidat potrivit pentru HIFU este sa va prezentati la o consultatie, in urma careia sa se stabileasca detaliile personalizate.
Sistemul de lifting facial și remodelare corporală HIFU, cu ultrasunete de mare intensitate focusate este un sistem unic avansat de tehnologie pentru tratamente lifting facial și remodelare corporală. Ultrasunetele focusate (HIFU) sunt livrate în tegumen, inclusiv până la nivelul SMAS (Superficial Muscular Aponeurosis System), sub forma de fascie, generând o creștere a temperaturii locale în dermisul adânc și țesutul fibros. Când temperatura trece de 47°C (pragul de denaturare a proteinelor), zona de coagulare este generată. Zona afectată este umplută de țesutul/ mușchiul învecinat, cauzând creșterea elasticității pielii și dispariția/atenuarea ridurilor.

Sistemul HIFU este un sistem unic ce vă asigură trei adâncimi diferite pentru tratamente faciale și o adâncime specifică opentru tratamente corporale adâncime specifică opentru tratamente corporale
1.5mm / HIFU – atenuarea ridurilor prin promovarea neocolagenezei în straturile dermale superioare și TCP în stratul bogat în colagen de până la 1.5mm adâncime.
3.0mm / HIFU – lifting facial și regenerarea colagenului prin crearea TCP (Thermal Coagulation Points) în dermisul profund (3.0mm).
4.5mm / HIFU – lifting facial non-invaziv prin producere TCP în SMAS. SMAS acoperă musculatura facială și se află la aproximativ 4.5mm adâncime subcutan. SMAS este compus din colagen și fibre elastice și are rolul de a transmite contracțiile musculare către suprafața pielii.
13mm / HIFU – reducere a grăsimii, prin aplicarea HIFU în zona abdomen sau fese. Creșterea temperaturii în stratul adipos cauzează reducerea acestuia prin coagularea necrotică a adipocitelor la temperaturi mai ridicate de 56ºC.

Vrei ofertă personalizată?

Vreau oferta personalizată