High Intensity Focused Ultrasound

eliminare celulită – întinerire piele – slăbire

Ce presupune tehnologia HIFU

Ultrasunetele focalizate de mare intensitate provoaca la nivelul tesuturilor o succesiune de presiuni si decompresari, actionand asupra celulelor grase si a nodulilor celulitici de sub piele, fara sa afecteze tesuturile din jur. Vibratiile ultrasunetelor cresc fluiditatea celulelor adipoase, permitand eliminarea lor mai rapida. Astfel, efectul este dublu: de spargere a depozitelor de grasime si de dizolvare a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. De asemenea, ultrasunetele faciliteaza patrunderea substantelor active cu efect de slabire si tonifiere.

Aparatul Lipohifu foloseste puterea ultrasunetelor focalizate si te ajuta sa scapi de celulita dar mai ales diminueaza stratul de grasime de pe zonele in care nu ti-l doresti.

In cazul aparatului Lipohifu, mediul de propagare a ultrasunetelor este tesutul adipos, iar rezultatete sunt imediateLipohifu este extrem de versatil, permitand targetarea zonelor cu probleme si oferind un tratament personalizat intr-o singură sesiune.

Vrei ofertă personalizată?

Vreau oferta personalizată

HIFU (HighIntensityFocusedUltrasound = ultrasunete intens concentrate) poate servi ca o energie alternativă la alte proceduri invazive sau dureroase de ridicare (lifting) şi tonifiere. Printre tehnologiile non-invazive, până în prezent, aceasta este cea mai eficientă pentru tonifierea pielii, reducerea ridurilor, pentru ridicarea bărbiei duble, a gâtului şi a feselor şi pentru reducerea grăsimii corporale. După tratament pacienţii raportează o piele întinerită, mai fermă şi mai netedă.

 

Tehnologia de emitere a ultrasunetelor cu frecventa inalta ajuta la reducerea vergeturiloreliminarea celulitei si remodelarea zonelor tratate (coapse, fese, solduri sau abdomen).