Stomatologie

Servicii de estetică dentară

Mai albi, mai strălucitori? Alege Impecabili!

Fațetele dentare

Sunt carapace subțiri, special turnate, care imită aspectul dintelui, fiind cimentate pe dantura naturală cu un adeziv special. Fațetele acoperă suprafața frontală a dintelui, rolul lor ținând mai ales de domeniul esteticii dentare: veți obține un zâmbet mai frumos acoperind dinții informi, uzați sau cu discromii. Prin fațetarea danturii se rezolvă probleme cum ar fi dinții prea spațiați (strungăreața) sau dinții ciobiți.

Pentru ca puteți să obțineți un Hollywood Smile într-un timp foarte scurt!

Pentru ca puteți căpăta încrederea în dumneavoastră și în ZÂMBETUL dumneavoastră!

Pentru că puteți să aveți dinții ALBI toată viață, fără să mai optați pentru albirea dentară!

Pentru că nu necesită șlefuire agresivă a dinților dumneavoastră!

Pentru că sunt foarte rezistente!

Vrei ofertă personalizată?

Estetică dentară

Tratamente de albire: (Albire dentară profesională)

Anumiţi pigmenţi alimentari (cafea, tutun, ceai, vin roşu, etc), precum şi coloranţi ai dinţilor (ca tetraciclina, fluor în exces) pot produce modificări nedorite ale culorii acestora. Pentru obţinerea unei nuanţe satisfăcătoare o igienă riguroasă şi chiar igienizările profesionale sunt insuficiente.

Sistemul de albire cu lampa cu plasmă Beyond, oferit de DENTAL1, dă rezultate remarcabile în doar o oră de tratament în cabinetul stomatologic. Procedura este inofensivă şi lipsită de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum şi nuanţele foarte luminoase obţinute fac ca aceasta să fie foarte solicitată mai ales de pacienţii pentru care timpul este foarte preţios . De asemenea, albirea dentară cu lampă este foarte utilă şi indicată în cazul unor evenimente care cer un zâmbet fără cusur într-un interval de timp foarte scurt (căsătorii, party-uri, conferinţe, diverse evenimente mondene).
Evident, nici sistemele de albire la domiciliu nu şi-au pierdut din valoare, iar în toate situaţiile care necesită albire, igienizarea profesională cu cateva zile înainte este absolut obligatorie.

Nuanţele obţinute atât prin sistemele “take home”, cât şi prin cele “in office”, sunt de până la 8-10 ori mai luminoase decât cele iniţiale, iar rezultatul este garantat pentru 2-3 ani.conferinţe, diverse evenimente mondene).

Vrei ofertă personalizată?

Implant Dentar

Implantul dentar – reprezintă în fapt o rădăcină artificială, din titan sau zirconiu, ce înlocuiește rădăcina naturală a dintelui și are ca scop crearea suportului pentru realizarea de coroane sau punți dentare, atunci când pe arcadă nu mai sunt prezenți dinți sau când cei prezenți nu se califică pentru un tratament dentar de succes.

Practic, implantul dentar se prezintă sub formă unui “șurub”, cu un relief divers, în funcție de categoria din care face parte și de producător.

Astăzi, implantul de succes și cel mai des folosit în lumea medicală dentară este reprezentat de implantul dentar din titan, osteointegrat endo-osos (cu alte cuvinte, este implantul care se inserează complet în osul maxilar sau mandibular și în jurul căruia se formează substanță osoasă, os).

Pe lângă implantul din titan, în ultimii ani, s-a remarcat folosirea pe scară din ce în ce mai largă și a implantului din zirconiu.

Vrei ofertă personalizată?

Aparat Dentar

Ortodonție

Este ramura stomatologiei dedicată tratamentului dizarmoniilor dento-maxilare: alinierea incorectă a arcadelor dentare (maxilar – mandibula în ocluzie) și/sau poziționarea incorectă a dinților în arcade (dinți inghesuiți, strâmbi, spațiati).

Prin tratamentul ortodontic realizat cu ajutorul aparatului dentar se asigură:

Alinierea maxilarelor în ocluzie;

Poziționarea corectă a dinților în arcadele dentare;

Eliminarea factorilor generatori al altor afecțiuni dentare: caria dentară, boala parodontală;

Creșterea nivelului de încredere în propria persoană;

Eliminarea imperfecțiunilor în vorbire;

Îmbunătațirea imaginii personale in general.

Vrei ofertă personalizată?

Molarul de Minte

Molarii (măselele) de minte apar cel mai târziu, în spatele ultimilor molari, în jurul vârstei de 17-25 de ani sau chiar mult mai târziu. Ca urmare a dezvoltării omului, a modificării masticaţiei şi a alimentaţiei moderne, maxilarele s-au micşorat şi nu mai permit apariţia tuturor celor patru molari de minte, ei rămân incluşi şi vor fi descoperiţi radiologic întâmplător. Astfel, există persoane care au doar unul, doi sau chiar nici un molar de minte erupt pe arcade.

Ce este măseaua de minte?

Este al treilea molar și are rolul de a mesteca, de a tăia și de a fărâmița alimentele pe care le consumăm. Fiecare arcadă dentară e compusă din doi incisivi centrali, doi incisivi laterali, doi canini, patru premolari și patru molari, care sunt dispuși simetric. La unele persoane se adaugă și măselele de minte, care în mod normal sunt în număr de patru, însă alții sunt mai norocoși și au trei, două sau o măsea de minte.

Vrei ofertă personalizată?

Adiții osoase

Este procedura chirurgicală menită să refacă pierderea de masă osoasă cauzată de extracțiile dentare, boală parodontală, traumatisme, proteze mobile neadaptate corespunzător.

În momentul în care se extrage un dinte, suprafața edentata începe să se resoarbă, să scadă atât în înălțime, cât și în grosime. Procesul de resorbție osoasă este unul progresiv, continuu, în primii trei ani pierzându-se 30-40% din volumul osului.

Pentru că acest proces să nu aibă loc este necesar ca după fiecare extracție fie să se adauge os în alveola, fie să se insereze un implant postextractional.

Materiale de adiţie
Materiale de adiţie pot fi clasificate în funcţie de natură lor în:
autogene sau autologe – fragment de ţesut osos recoltat de la acelaşi individ, intraoral ( menton, tuberozitate maxilară, creastă edentată ) sau extraoral (creastă iliacă , tibie) alogene – os uman obţinut din bănci de os heterologe sau xenogene – os recoltat de la alte specii ( vită, porc) aloplastice – materiale sintetice ( sulfat de calciu, fosfat tricalcic, hidroxiapatită,etc)
Membranele de regenerare sunt confecționate din diverse materiale resorbabile sau neresorbabile ce închid/separă adiția osoasă de restul cavității.
Membranele resorbabile sunt realizate din colagen de origine animală și sunt resorbite de organism în câteva luni.
Membranele neresorbabile sunt realizate din titan sau teflon și sunt îndepărtate de medic după vindecarea plăgii prin intermediul unei alte intervenții chirurgicale.

Vrei ofertă personalizată?

Boala Paradontală

Ce este parodontita? Parodontoza

Parodontita, cunoscută în trecut și că parodontoza, este o boală a țesuturilor care susțîn dintele în os. Boala afectează 10-20% din populația țărilor dezvoltate și aflate în dezvoltare, cum este și România.

Cum se tratează boala parodontală (parodontoza)?

Parodontitele trebuiesc tratate, vindecarea sau oprirea lor în evoluție neobtinandu-se decât cu un tratament adecvat. Chiar dacă parodontitele trec prin etape în care manifestările dispar, nu înseamnă că boala s-a vindecat, ci doar că este într-o faza de repaus, ea evoluând în continuare.

Tratamentul lor constă într-o curățare profundă a spațiilor formate între dinte și gingie (pungi), sub anestezie locală, fie cu instrumente ultrasonice și manuale, fie prin intervenții chirurgicale. În cadrul intervențiilor chirurgicale, pierderea de os se poate compensa prin adăugare de substituenți de os sau chiar de substanțe ce conțîn celule formatoare de os. La fel, piederea gingiei poate fi tratată prin adăugare de gingie din apropiere.

Condiția esențială pentru un tratament corect și eficient este depistarea precoce în cabinetul stomatologic de către un medic specialist.

Vrei ofertă personalizată?

Dinți cariați

Odontologia

Odontologia este o ramură a anatomiei, care se ocupă cu studiul dinților, al bolilor dinților și ale țesuturilor învecinate, care implică studiul, diagnosticul, prevenția și tratamentul bolilor cavității bucale.

Ca specialitate stomatologică, odontologia se ocupă de tratarea lezunilor carioase ale dinților, precum și a celor necarioase, care pot fi fracturi, distrofii sau leziuni de uzură dentară.

Această terapie de restaurare dentară este o latură a proteticii, care restabilește integritatea dinților naturali. Restaurările protetice pot fi directe, prin obturații, sau indirecte, atât unidentare cât și pluridentare, prin incrustații, coroane sau punți.

Specialistul în odontologie, care practică odontologia, se numește odontolog, iar în limbajul informal, dentist.

Vrei ofertă personalizată?





    Am luat la cunoștință de informarea privind prelucrarea datelor conform Politicii de Prelucrare a Datelor Personale*

    Centru de excelență dedicat frumuseții și sănătății