Mezoterapie

Cocktailul frumuseții!

Metodă nouă de tratament folosită în medicină estetică

Indicaţii

  • Imbunatatirea tenului dupa acnee
  • Celulita
  • Piele uscata, deshidratata, terna
  • Vergeturi
  • Tratamentul pielii din zona cearcanelor
  • Refacerea pielii imbatranite dupa expunere la soare, fumat

Rezultate

  • Rezultatele devin vizibile in functie de tipul constitutional al fiecarui pacient. In medie primele imbunatatiri pe care le observa pacientul apar dupa 2-3 sedinte de mezoterapie.

Mezoterapia Injectabila

Mezoterapia fractionata sau microneedlingul medical este un tratament de ultima generatie, simplu si cu rezultate spectaculoase pentru intinerirea pielii, ameliorarea imperfectiunilor.

Produsele utilizate in cadrul tratamentelor sunt amestecuri ce contin combinatii de compusi activi necesari pentru o functionare optima a celulelor pielii -acid hialuronic, aminoacizi, vitamine, minerale, extracte din plante, si altele, cu rolul de a stimula regenerarea celulara, hranire si hidratare in profunzime, stimularea formarii naturale a colagenului si elastinei, cresterea metabolismului celular.

.Zonele de la nivelul fetei predispuse la o ridare precoce sunt reprezentate de :frunte, colturile ochilor, ridurile de la baza nasului care coboara catre colturile gurii, ridurile de deasupra buzei superioare, zonele de dinaintea urechii precum si zonele de laxitate mandibulara.
De asemenea mezoterapia se poate aplica si pentru ridurile de la nivelul gatului, ale decolteului precum si pentru fata dorsala a mainilor.

mezoterapie-faciala

Este ca o ploaie în deșert pentru tenul nostru, deoarece îi oferă acestuia o sursă impresionantă de vitamine și nutrienți din care el își ia atât cât este necesar pentru a-și recăpăta elasticitatea, supletetea și fermitatea.

Efectele mezoterapiei asupra pielii sunt fabuloase, de aceea a devenit o alternativă de succes pentru înlocuirea procedurilor chirurgicale.

PACHET MEZOTERAPIE TOPICA CU DERMAPEN

780 RON

Vrei ofertă personalizată?
Introdu datele tale și te sunăm imediat!