Mărirea buzelor

Avantaje:

  • se resoarbe fiziologic,
  • nu provoacă alergii;
  • volum dorit buzelor pe termen destul de lung;
  • efectul este reversibil.

Cel mai folosit produs este acidul hialuronic.

Remanență

În medie 6-9 luni, în funcție de metabolism si de tipul de acid hialuronic utilizat.
Dacă se dorește o nouă injectare după această perioadă, se va interveni cu o cantitate mai mică decât la prima injectare.
Dacă după această perioadă nu veți mai dori să faceți o altă intervenţie, trebuie să știți că buzele revin la forma inițială, fără alte efecte secundare pe termen lung.

Acidul hialuronic este o substanta prezenta in organismul nostru biodegradabila ce are rol de a mentine apa in tesuturi.

Menține hidratarea normală a dermului și asigură astfel un aspect proaspăt, tonic al pielii. Cercetările în domeniul dermatologiei au determinat că această substanță este cea mai sigură din punct de vedere medical și cu eficiență maximă în corectarea și augmentarea buzelor și nu numai.

Cere oferta promoțională și vei avea o surpriză imensă!
Doar completează formularul de mai jos:

Mărirea buzelor permanet – Lipofilling

Daca doriti marirea permanenta a buzelor, atunci injectarea cu grasime proprie poate fi realizata. Aceasta procedura dureaza aproximativ 45 de minute si se realizeaza sub anestezie locala.
O cantitate mica de tesut adipos este extrasa dintr-o zona in care se gaseste in cantitate indestulatoare (abdomen, flancuri, portiunea interna a coapselor), este apoi procesata si injectata cu o canula foarte fina in buze  Dupa pierderea a aproximativ o treime din volumul grasimii injectate in primele 3 luni, rezultatul este de durata.

Efectele secundare?

Imediat după injectare poate surveni un edem (umflătură) și/sau echimoză (vânătaie). Acestea pot apărea din cauza injecției însă nu este obligatoriu. Nu trebuie să vă îngrijorați întrucât dispar în 2-3 zile după tratament. După procedură, la un interval de 24 de ore puteți să vă reluați activitățile zilnice. În primele 24 ore trebuie evitate exercițiile fizice obositoare, băuturile alcoolice și expunerea la soare.

Prețuri standard pentru mărirea (augumentarea) buzelor

cantitatea de acid recomandată pentru buze perfecte

Luminera Deep

190 euro

Prețul este pentru 1,25 ml acid hialuronic

Filorga Lips

220 euro

Prețul este pentru 1,25 ml acid hialuronic

Juvederm Ultra 3

290 euro

Prețul este pentru 1 ml acid hialuronic

Înainte și după augumentare

zâmbește cu un plus de valoare