Oferta Implant Dentar Novit

Oferta Implant Dentar Novit

Discount 50%

Implant dentar de ultima tehnologie- Triplu calciu fosfat
Reduce timpul de vindecare
Ofera cuprinde: Procedura chirurgicala, Implant dentar, Bont Proteic, Bont de transfer, Bont de vindecare

Pret: 380 € 190 €

*40% discount la coroana de zirconiu. Toate bonturile se ofera gratuit daca lucrarea protetica este facuta in cabinetul nostru, implantul este autorizat de ANPC

Implantul dentar

Implantul dentar – reprezinta in fapt o radacina artificiala, din titan sau zirconiu, ce inlocuieste radacina naturala a dintelui si are ca scop crearea suportului pentru realizarea de coroane sau punti dentare, atunci cand pe arcada nu mai sunt prezenti dinti sau cand cei prezenti nu se califica pentru un tratament dentar de succes.

Practic, implantul dentar se prezinta sub forma unui “surub”, cu un relief divers, in functie de categoria din care face parte si de producator.

Astazi, implantul de succes si cel mai des folosit in lumea medicala dentara este reprezentat de implantul dentar din titan, osteointegrat endo-osos (cu alte cuvinte, este implantul care se insereaza complet in osul maxilar sau mandibular si in jurul caruia se formeaza substanta osoasa, os).

Pe langa implantul din titan, in ultimii ani, s-a remarcat folosirea pe scara din ce in ce mai larga si a implantului din zirconiu.

Solicita o programare


Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!