Estetică dentară

Tratamente de albire: (Albire dentară profesională)

Anumiţi pigmenţi alimentari (cafea, tutun, ceai, vin roşu, etc), precum şi coloranţi ai dinţilor (ca tetraciclina, fluor în exces) pot produce modificări nedorite ale culorii acestora. Pentru obţinerea unei nuanţe satisfăcătoare o igienă riguroasă şi chiar igienizările profesionale sunt insuficiente.

Sistemul de albire cu lampa cu plasmă Beyond, oferit de DENTAL1, dă rezultate remarcabile în doar o oră de tratament în cabinetul stomatologic. Procedura este inofensivă şi lipsită de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum şi nuanţele foarte luminoase obţinute fac ca aceasta să fie foarte solicitată mai ales de pacienţii pentru care timpul este foarte preţios . De asemenea, albirea dentară cu lampă este foarte utilă şi indicată în cazul unor evenimente care cer un zâmbet fără cusur într-un interval de timp foarte scurt (căsătorii, party-uri, conferinţe, diverse evenimente mondene).
Evident, nici sistemele de albire la domiciliu nu şi-au pierdut din valoare, iar în toate situaţiile care necesită albire, igienizarea profesională cu cateva zile înainte este absolut obligatorie.

Nuanţele obţinute atât prin sistemele “take home”, cât şi prin cele “in office”, sunt de până la 8-10 ori mai luminoase decât cele iniţiale, iar rezultatul este garantat pentru 2-3 ani.conferinţe, diverse evenimente mondene).

Vrei ofertă personalizată?

Vreau oferta personalizată