Tratament HIFU

Cea mai buna tehnologie pentru rezultate complete!

Se poate face în orice sezon

APLICATII HIFU

  • LIFTING INSTANT SPRÂNCENE
  • ȘTERGEREA SAU ÎMBUNĂTĂȚIREA ASPECTULUI RIDURILOR PERIORBITALE
  • ÎMBUNĂTĂȚIREA ASPECTULUI RIDURILOR DE EXPRESIE
  • CREȘTEREA ELASTICITĂȚII PIELII PRIN STIMULAREA STRUCTURII DE ELASTINĂ ȘI COLAGEN
  • LIFTING NEINVAZIV PENTRU FAȚĂ, GÂT ȘI ZONA DECOLTEULUI
  • CONTURARE FACIALĂ, INTINDERE GUȘĂ DUBLĂ
  • REMODELARE CORPORALĂ PRIN REDUCEREA STRATULUI ADIPOS DIN ZONA ABDOMINALĂ(HIFU BODY)

Cum se difera HIFU  de tratamentele cu laser?

HIFU utilizează energia ultrasunetelor, care are proprietăți unice ce îi permit să ocolească suprafața pielii pentru a trata in adâncime, fiind de neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetica noninvaziva. HIFU stimulează prin ultrasunete producția de colagen în adancul pielii. Laserele se bazează pe energia luminii, care nu se poate ajunge la straturile profunde ale pielii, la o temperatură optimă, astfel încât tratamentele cu laser de obicei, trateaza numai pielea superficiala si nu sunt aprobate FDA pentru a ridica pielea. Deoarece cele două tehnologii tratează adesea pielea. Deoarece cele două tehnologii tratează adesea diferite tipuri de probleme de piele, ele sunt de fapt foarte compatibile.

Sistemul HIFU este un sistem unic ce vă asigură trei adâncimi diferite pentru tratamente faciale și o adâncime specifică opentru tratamente corporale adâncime specifică opentru tratamente corporale
1.5mm / HIFU – atenuarea ridurilor prin promovarea neocolagenezei în straturile dermale superioare și TCP în stratul bogat în colagen de până la 1.5mm adâncime.
3.0mm / HIFU – lifting facial și regenerarea colagenului prin crearea TCP (Thermal Coagulation Points) în dermisul profund (3.0mm).
4.5mm / HIFU – lifting facial non-invaziv prin producere TCP în SMAS. SMAS acoperă musculatura facială și se află la aproximativ 4.5mm adâncime subcutan. SMAS este compus din colagen și fibre elastice și are rolul de a transmite contracțiile musculare către suprafața pielii.
13mm / HIFU – reducere a grăsimii, prin aplicarea HIFU în zona abdomen sau fese. Creșterea temperaturii în stratul adipos cauzează reducerea acestuia prin coagularea necrotică a adipocitelor la temperaturi mai ridicate de 56ºC.

           Pret tratament HIFU

FATA 40 MIN                          700 RON

FATA + GAT 60 MIN                900 RON

CORP ABDOMEN 40 MIN     1100RON

 Vrei ofertă personalizată?

Completeaza formularul de mai jos

Te sunam noi!

HIFU este singurul tratament non-invaziv aprobat de FDA pentru a ridica in fapt real pielea. HIFU este, de asemenea, singura procedura de cosmetica ce utilizeaza imagistica cu ultrasunetele, permitand practicanților să vadă straturile de țesut vizate în timpul tratamentului.

Poate inlocui HIFU un facelift?

HIFU tratează stratul profund al regimului abordat în chirurgia cosmetică, dar nu va avea rezultatele unui facelift. Cu toate acestea, HIFU este o alternativă excelentă pentru cei care nu sunt gata pentru o intervenție chirurgicală sau pentru pacienții care doresc să prelungeasca efectele chirurgiei cosmetice.

Cum poate HIFU stimula crearea de colagen?

HIFU depoziteaza un concentrat de energie cu ultrasunete adanc sub piele, la o temperatură optimă pentru regenerarea colagenului. Tratamentul jumpstarts este un proces natural cunoscut sub numele de neocollagenesis pentru a consolida colagenul existent și pentru a produce colagen nou în stare proaspătă. HIFU nu implică creme, umpluturi sau toxine; pur și simplu se bazează pe procesul de construire a colagenului propriu al corpului pentru rezultate naturale, vizibile.

Cat dureaza un tratament HIFU?

Durata tratamentului va depinde de zona tratată și de planul de tratament individual. O procedură a feței și a gâtului durează de obicei 60-90 minute, in timp ce un tratament la piept durează aproximativ 30 de minute. Dupa efectuarea procedurii va puteți relua activitatile normale, fără a fi nevoie să urmati măsuri speciale post-tratament.