Mărirea buzelor

Avantaje:

  • Se resoarbe fiziologic,
  • Nu provoacă alergii;
  • Volum dorit buzelor pe termen destul de lung;
  • Efectul este reversibil.

Cel mai folosit produs este acidul hialuronic.

Remanență

În medie de 6-9 luni, în funcție de metabolism și de tipul de acid hialuronic utilizat.
Dacă se dorește o nouă injectare după această perioadă, se va interveni cu o cantitate mai mică decât la prima injectare.
Dacă după această perioadă nu veți mai dori să faceți o altă intervenţie, trebuie să știți că buzele revin la forma inițială, fără alte efecte secundare pe termen lung.

Acidul hialuronic este o substanță prezentă în organismul nostru, biodegradabilă ce are rol de a menține apa în țesuturi.

Menține hidratarea normală a dermului și asigură astfel un aspect proaspăt, tonic al pielii. Cercetările în domeniul dermatologiei au determinat că această substanță este cea mai sigură din punct de vedere medical și cu eficiență maximă în corectarea și augmentarea buzelor și nu numai.

Mărirea buzelor permanet – Lipofilling

Dacă doriți mărirea permanentă a buzelor, atunci injectarea cu grăsime proprie poate fi realizată. Această procedură durează aproximativ 45 de minute și se realizează sub anestezie locală.
O cantitate mică de țesut adipos este extrasă dintr-o zonă în care se găsește în cantitate îndestulătoare (abdomen, flancuri, porțiunea internă a coapselor), este apoi procesată și injectată cu o canulă foarte fină în buze.

După pierderea a aproximativ o treime din volumul grăsimii injectate în primele 3 luni, rezultatul este de durată.

Efectele secundare?

Imediat după injectare poate surveni un edem (umflătură) și/sau echimoză (vânătaie).

Acestea pot apărea din cauza injecției însă nu este obligatoriu. Nu trebuie să vă îngrijorați întrucât dispar în 2-3 zile după tratament. După procedură, la un interval de 24 de ore puteți să vă reluați activitățile zilnice. În primele 24 ore trebuie evitate exercițiile fizice obositoare, băuturile alcoolice și expunerea la soare.

    Am luat la cunoștință de informarea privind prelucrarea datelor conform Politicii de Prelucrare a Datelor Personale*

    Centru de excelență dedicat frumuseții și sănătății