Tratament HIFU

Cea mai bună tehnologie pentru rezultate complete!

APLICAȚII HIFU

 • Lifting instant sprâncene;
 • Ștergerea sau îmbunătățirea aspectului ridurilor periorbitale;
 • Îmbunătățirea aspectului rudurilor de expresie;
 • Creșterea elasticități pielii prin stimularea structurii de elastină și colagen;
 • Lifting neinvaziv pentru față, gât și zona decolteului;
 • Conturare facială, întindere gușă dublă;
 • Remodelarea corporală prin reducerea stratului adipos din zona abdominală (HIFU BODY).

Cum se diferă HIFU de tratamentele cu laser?

HIFU utilizează energia ultrasunetelor, care are proprietăți unice ce îi permit să ocolească suprafața pielii pentru a trata în adâncime, fiind de neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetică noninvaziva.

HIFU stimulează prin ultrasunete producția de colagen în adâncul pielii.

Laserele se bazează pe energia luminii, care nu se poate ajunge la straturile profunde ale pielii, la o temperatură optimă, astfel încât tratamentele cu laser de obicei, tratează numai pielea superficială și nu sunt aprobate FDA pentru a ridică pielea.

Deoarece cele două tehnologii tratează adesea pielea.

Deoarece cele două tehnologii tratează adesea diferite tipuri de probleme de piele, ele sunt de fapt foarte compatibile.

Sistemul HIFU este un sistem unic ce vă asigură trei adâncimi diferite pentru tratamente faciale și o adâncime specifică opentru tratamente corporale adâncime specifică pentru tratamente corporale.

 • 1.5mm / HIFU – atenuarea ridurilor prin promovarea neocolagenezei în straturile dermale superioare și TCP în stratul bogat în colagen de până la 1.5mm adâncime.
 • 3.0mm / HIFU – lifting facial și regenerarea colagenului prin crearea TCP (Thermal Coagulation Points) în dermisul profund (3.0mm).
 • 4.5mm / HIFU – lifting facial non-invaziv prin producere TCP în SMAS. SMAS acoperă musculatura facială și se află la aproximativ 4.5mm adâncime subcutan. SMAS este compus din colagen și fibre elastice și are rolul de a transmite contracțiile musculare către suprafața pielii.
 • 13mm / HIFU – reducere a grăsimii, prin aplicarea HIFU în zona abdomen sau feșe. Creșterea temperaturii în stratul adipos cauzează reducerea acestuia prin coagularea necrotică a adipocitelor la temperaturi mai ridicate de 56ºC.

HIFU este singurul tratament non-invaziv aprobat de FDA pentru a ridică în fapt real pielea.

HIFU este, de asemenea, singura procedură de cosmetică ce utilizează imagistică cu ultrasunetele, permițând practicanților să vadă straturile de țesut vizate în timpul tratamentului.

Poate înlocui HIFU un facelift?

HIFU tratează stratul profund al regimului abordat în chirurgia cosmetică, dar nu va avea rezultatele unui facelift.

Cu toate acestea, HIFU este o alternativă excelentă pentru cei care nu sunt gata pentru o intervenție chirurgicală sau pentru pacienții care doresc să prelungească efectele chirurgiei cosmetice.

Cum poate HIFU stimula crearea de colagen?

HIFU depozitează un concentrat de energie cu ultrasunete adânc sub piele, la o temperatură optimă pentru regenerarea colagenului. Tratamentul jumpstarts este un proces natural cunoscut sub numele de neocollagenesis pentru a consolida colagenul existent și pentru a produce colagen nou în stare proaspătă.

HIFU nu implică creme, umpluturi sau toxine! Dar pur și simplu se bazează pe procesul de construire a colagenului propriu al corpului pentru rezultate naturale, vizibile.

Cât durează un tratament HIFU?

Durata tratamentului va depinde de zona tratată și de planul de tratament individual.

O procedură a feței și a gâtului durează de obicei 60-90 minute, în timp ce un tratament la piept durează aproximativ 30 de minute.

După efectuarea procedurii, vă puteți relua activitățile normale, fără a fi nevoie să urmați măsuri speciale post-tratament.

  Tratament*
  Am luat la cunoștință de informarea privind prelucrarea datelor conform Politicii de Prelucrare a Datelor Personale*

  Centru de excelență dedicat frumuseții și sănătății