Lipolaser pentru slăbire și remodelare corporală

Aparat revoluționar în domeniul esteticii corporale

Beneficiile tratamentului:

 • Tonifică pielea;
 • Redă fermitatea brațelor, mâinilor, coapselor feselor, taliei etc.;
 • Fără chirurgie, fără dureri;
 • Stimulează metabolismul;
 • Eficiență dovedită clinic;
 • Rezultate vizibile de la prima ședință.

Este un laser cu lungimea de undă variabilă între 650-900 nm destinat mai ales slăbirii în zonele problema (abdomen, coapse, mâini, spate, fund, gambe, pomeți, bărbie, gât, piept bărbați), realizând dizolvarea grăsimii și stabilizarea acesteia de către organism!
Poate fi folosit și în zona de contur a feței (gușă inestetică).

Studiile clinice au înregistrat în medie o reducere de 5-8 cm în zona abdomenului, coapselor sau șolduri în urma unui program de 2 săptămâni.

Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință, dar se recomandă un ciclu de 3 până la 6 saptamâni cu două ședințe pe săptămână.

Se pierde minim 1 cm/ ședință (30-40 min).

Procentual, imaginile ecografice arată diminuarea cu până la 30% a stratului de grăsime tratat când este combinat cu criolipoliză și endermomasajul!

Se poate combina și cu radiofrecvența și hifu body pentru rezultate spectaculoase.


După liposucția chirurgicală, este cel mai eficient tratament de pierdere al grădinii abdominale în combinațiile de mai sus menționate.

Aparatul LipoLaser are potențialul de a revoluționa piața estetică pentru piederea în centimetri, remodelarea corpului și oferă clienților o alternativă nouă, fantastică și non-invazivă pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele.

Dr. Lionel Bissoon este fondatorul Societății Americane de Mesoterapie, una dintre cele mai cunoscute autorități în tratamentul grăsimii și reducerii celulitei și autorul best seller-ului “Tratamentul celulitei”.

*Fiecare sedință durează 30 de minute.

  Tratament*
  Am luat la cunoștință de informarea privind prelucrarea datelor conform Politicii de Prelucrare a Datelor Personale*

  Centru de excelență dedicat frumuseții și sănătății