Criolipoliză

Cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată la nivel mondial!

Cum acționează, etape, rezultate?

Tandemul de succes, criogenare și vacuum, distruge definitiv adipocitele, eliminând circa 30% din grăsime într-o singură ședință.

1.
Etapa 1

Efectul de vacuum al criolipolizei reține doar grăsimea în exces, protejând în același timp restul țesutului și fibrele de colagen.

2.
Etapa 2

Vacuumul încetinește circulația din zona tratată, ceea ce determină un focus mai clar pe zona țintă.

3.
Etapa 3

Țesutul adipos intră în contact cu plăcuțele de răcire ale aplicatorului. Acestea generează efectul de răcire până când zona targetată ajunge la temperatura programată.

4.
Etapa 4

Tratamentul nu trebuie să dureze mai mult de 60 de minute pentru a obține rezultatele dorite. La final, grăsimea este eliminată gradual printr-un proces metabolic natural.

Zone de tratament

Abdomen

Șolduri

Coapse

Picioare

Fese

Genunchi

Tandemul de succes, criogenare și vacuum, distruge definitiv adipocitele, eliminând circa 30% din grăsime într-o singură ședință!

Criolipoliza este, la ora actuală, cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată la nivel mondial.

Cu ajutorul unei tehnologii performante, celulele de grăsime se distrug definitiv și fără dureri, prin înghețare, fără a răni stratul superior de piele.

Procedura de criolipoliza ce se desfasoara la -10 grade celsius reduce eficient țesutul adipos localizat folosind un sistem de răcire controlat, încorporat într-un sistem de vacuum.

Cu ajutorul acestuia, grăsimea este separată și izolată, restul țesutului precum și fibrele de colagen fiind protejate.

Două aplicatoare speciale tratează zonele dorite printr-o singură ședință.

Fiecare aplicator atrage înăuntru țesutul gras printr-un efect de vacuum încetinind temporar circulația sangvină, facilitând imediat crioterapia, adică reducerea temperaturii la -10 grade Celsius.

După această procedură are loc procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic.

În medie, stratul de grăsime este redus în circumferință cu circa 2- 5,3 cm.

Aceste rezultate sunt vizibile după 2 săptămâni de la prima ședință.

Rezultate garantate

Odată distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul sistemului fagocitar, care ne scapă de țesuturile moarte, reciclându-le și transformându-le în aminoacizi, peptide și proteine, fără posibilitatea de regenerare.

Cu această procedură se pot trata maximum 3 zone corporale deoarece organismul nostru beneficiază de un număr fix de macrofagi care fac față cu brio unui număr finit de celule adipoase moarte.

DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitate fizică.

Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.

    Am luat la cunoștință de informarea privind prelucrarea datelor conform Politicii de Prelucrare a Datelor Personale*

    Centru de excelență dedicat frumuseții și sănătății